Ποιοι είμαστε...

Το ξενοδοχείο "George's Estates Hotel" άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά το Μάιο του 2000, εκφράζοντας την προσέγγιση της οικογένειάς μας στην έννοια της φιλοξενίας. Από τότε έχουμε επεκταθεί σε μέγεθος και με επιτυχία έχουμε αντεπεξέλθει στην διαρκή αξίωσή μας για αδιάκοπη βελτίωση στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε, καθώς και στην διατήρηση αυτής της νοοτροπίας για το μέλλον.

Το συγκρότημά μας εκτείνεται σε τέσσερα διώροφα κτήρια, ένα εκ των οπίων θα ολοκληρωθεί σύντομα. Βρισκόμαστε στην καρδιά της Στούπας, επί ενός εκ των πολλών μικρών και ήσυχων δρόμων της. Απέχουμε μόλις 120 μέτρα από την κυρίως παραλία του χωριού και 100 μέτρα από τον επαρχιακό δρόμο που μας συνδέει με την Καλαμάτα. Σε πολύ κοντινή απόσταση μπορείτε να ανακαλύψετε μια από τις τρεις υπέροχες παραλίες της Στούπας (Στούπα, Χαλικούρα, Καλόγρια), που φημίζονται για την φυσική ομορφιά τους. Αυτή της Στούπας αποτελεί την μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη, παρέχοντας στο μήκος της μεγάλη ποικιλία εγκαταστάσεων (όπως τουριστικά μαγαζιά, καφετέριες, bars, ταβέρνες, φούρνο, φαρμακείο, σούπερ-μάρκετ και άλλα) σε πολύ μικρή απόσταση.

Τμήμα των εξωτερικών χώρων μας Ο χώρος της πισίνας Τμήμα των εξωτερικών χώρων μας (- - - - - - - - - - - - - - - κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγένθυνση - - - - - - - - - - - - - - -)

Το "George's Estates Hotel", εκτός από τα 33 ευρύχωρά του studios και διαμερίσματα με θέα προς τα περιβάλλοντα βουνά, προσφέρει επιπλέον ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο υποδοχής, απογευματινό bar με τραπέζι μπιλιάρδου και μεγάλες οθόνες, καθώς επίσης και υπαίθρια πισίνα με το δικό της bar. Αποτελούμε ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της περιοχής και λειτουργούμε κάθε χρόνο από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο. Ελάτε μαζί μας για μια περιήγηση και ανακαλύψτε την πολυτέλεια που μπορούμε να προσφέρουμε στις διακοπές μας.

- Για οικονομικά στοιχεία κάντε κλικ εδώ -